Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Introductie

Hallo iedereen!!

Wat vroeger als "de gazet" tussen de rubrieken te vinden was heb ik nu een andere bestemming gegeven. In 't hoekske van Jo zal ik, Jo dus, af en toe eens een woordje tot jullie richten.


Wegens gebrek aan tijd is het ook niet meer haalbaar om, zoals het een gazet betaamt, dagelijks wat nieuws te brengen. 't Hoekske van Jo bezorgt me dan ook psychisch minder druk om steeds aan de update van onze site te moeten denken. Ik engageer me weliswaar om met regelmaat wat nieuwtjes en weetjes neer te pennen zodat jullie allemaal op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de groep.


Eerste couplet ....


Hoe zit het met Nite Spirit ondertussen ???


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL GOED !!!!


Een tipje van de sluier...


We werken momenteel de promo campagne rond onze nieuwe CD af. Alle nummers zijn ingeblikt en de voorbereidingen met de platenfirma verlopen vlotjes. Eind April komt de CD op de markt en er worden momenteel heel wat plannen gemaakt om alle pijlen in de juiste richtingen af te vuren. Deze keer zullen we niets aan het toeval overlaten ! We zijn heel blij met alle stappen die onze manager, Paul Zwaan, onderneemt en wensen hem veel succes met zijn werk voor de groep !


Onze theatershow met Malinplansjee krijgt een totaal nieuwe wending en Mechelen mag zich aan een spetterende musical verwachten gebaseerd op historische feiten en geschiedkundige weetjes aangaande de stad die ooit de hoofdstad der Nederlanden was. We werken momenteel volop aan dit nieuwe concept en weldra krijgt U hieromtrent zeker en vast meer informatie !


Voor 1000 jaar Waver ben ik momenteel bezig met het schrijven van een nummer en volgende week werk ik de compositie met onze pianist, Geert Moris, volledig af zodat we het nummer in april zullen kunnen voorstellen.


Onze sologitarist, Leo, moet opnieuw een operatie ondergaan... op 20 maart gaat hij onder het mes maar we kregen de belofte dat hij na 3 weken opnieuw zal rondhuppelen als een jong veulen. We wensen Leo van harte veel moed en succes bij het welslagen van de operatie. Zijn wederhelft, Christientje, wensen we heel veel moed en kracht om deze periode met haar ventje door te komen !!! SUCCES beste vrienden !!! En Leo...., niet vergeten,.... vanaf eind april hebben we je nodig !!! Een CD release zonder Leo willen we ons niet inbeelden !!! ZORG DAT JE ER BIJ BENT HE MAKKER !!!


Beste vrienden, kom af en toe maar eens een kijkje nemen in 't hoekske van Jo en bekijk regelmatig onze agenda want daar zullen met zekerheid nog wel wat data aan toegevoegd worden.


Tot binnenkort !!!


Jo

18 maart 2008

Hallo allemaal !!

Het voorbije weekend bracht ik met Geert en Eric in de Ardennen door om ongestoord het lied voor 1000 jaar Waver af te werken. Gewapend met gitaar, keyboard, bongo's en een sambacitroen hebben we onze inspiratiekronkels hun gang laten gaan... De kelen bleven bevochtigd met wijntjes, baccardi cola, pintjes en wat jeneverkes... De magen prijsden zich gelukkig met overheerlijke T-bone steaks van de BBQ, stevige boerenomeletten en lekkere hammetjes.... En....... HET WAVERLIED IS AF !!! Vanavond duiken we met Nite Spirit de studio in om het nummer met de ganse bezetting in te blikken. Meer nieuws aangaande het WAVERLIED komt er spoedig aan !!!


Gisterenavond waren we met Nite Spirit te gast op de opening van HET FORT te Kessel, het prachtige vernieuwde kinderparadijs van onze vrienden Ronny en Kristel, uitbaters van KIRVIN BOWLING te Mechelen. Het was een uiterst aangename receptie met alles erop en eraan ! En het mag gezegd zijn dat HET FORT een voorbeeld van kindvriendelijkheid is waar zowel jong als oud zich absoluut zullen thuis voelen. Wat ons betreft zullen we zeker met regelmaat in Kessel te vinden zijn !!


Onze agenda kreeg er weeral enkele data bij... Op 10 en 11 oktober brengt Nitespirit een vernieuwde Malinplansjee theatershow... Meer info binnenkort op
http://www.malinplansjee.be/ . Het succes van vorig jaar met 2 uitverkochte shows hopen we dit jaar minstens over te doen !


Tot binnenkort !!!


 Jo

20 maart 2008

Hoi,

hier ben ik weer even...


Wim Cover belde me vanavond met de vraag of ik enkele nummers wil komen zingen tijdens de voorstelling van zijn nieuwe CD in de Roos van Casablanca te Vorselaar. Uiteraard heb ik dit met veel plezier aanvaard ! Allen op post dus op vrijdag 4 april ! Deze info werd ook toegevoegd aan de agenda met een link naar de site van the place to be die avond !


Verder wil ik nog even onze solo gitarist, Leo Janssens, het allerbeste toewensen met de heelkundige ingreep die eerstdaags zal plaatsvinden. Leo, hopelijk is dit de laatste keer dat je onder 't mes moet en zorg dat je er bij de release van onze nieuwe CD bij kan zijn hé makker !!! TAKE CARE !!!


OK Guys and dolls, morgenavond vertrekken we voor een paasweekje Spanje. We zullen het zonnetje proberen mee te brengen !!!


Tot de volgende !!!


Jo

28 maart 2008

Hallo allemaal ! Het is me gelukt om op het internet te geraken hier in 't hotel....Foto's van de Paasvakantie in Blanes (Spanje) zijn hier te bekijken!

22 April 2008

Amai ja, nu is het wel een tijdje geleden hé... het was dan ook weer zeer druk de laatste tijd ! Niet alleen muzikaal beleven we een drukke tijd maar ook de repetities met theatergroep EGAL voor onze volgende voorstelling (21 - 22 juni) van de Agatha Christie thriller "en toen waren er nog nul" ("and then there were none" / 10 kleine negers) vergen heel wat tijd en energie.

Het Waverlied werd inmiddels ingeblikt en mocht al een dikke duim omhoog ontvangen tijdens de eerste voorstelling in Graaf d'Elissem 2 weken geleden. De persartikels hieromtrent moeten nog bij op onze site geplaatst worden, iets wat eerstdaags wel zal gebeuren. Eric Janssens, Schepen van Cultuur, heeft inmiddels een eerste bestelling geplaatst voor 1000 CD's van het Waverlied. De CD zal aanvankelijk verkocht worden via de dienst Toerisme in Sint Katelijne Waver. Mogelijk zal U ook in de bibliotheek terecht kunnen voor de aanschaf van een Waverlied exemplaar.


Vanavond repeteren we in onze studio met de ganse bezetting ter voorbereiding van onze CD voorstelling aanstaande zaterdag in het auditorium te Mechelen. Jaja, met de GANSE bezetting... DUS... onze Leo is er terug bij !!! Flink gerecupereerd van zijn laatste operatie en klaar om er met de groep weer flink de beuk in te zetten ! Eindelijk is Nite Spirit terug compleet.


Hopelijk zien we jullie binnenkort weer allemaal op één van onze optredens of in "La Plancha" onze fanclub studiokroeg ! Hou de agenda in de gaten hé !!!


Tot de volgende !!!

2 juli 2008

Hey beste vrienden, hier ben ik dan nog eens even... jaja, ik leef nog ! De voorbije maanden hebben we zeker niet stil gezeten en de samenwerking met theater Egal kroop een beetje meer in de kleren dan aanvankelijk verwacht. Enfin, al bij al hebben we een paar prachtige voorstellingen gegeven in de stadsschouwburg en het mag gezegd zijn dat de reacties uitermate positief waren. Actrice Els Olaerts, een héééél toffe madame trouwens, heeft ons dan ook artistiek heel wat kneepjes bijgebracht en het was een absoluut toffe ervaring om met haar samen te werken. Hopelijk zal ze bij de volgende productie opnieuw haar steentje bijdragen.

Ondertussen werken we met Nite Spirit volop aan onze nieuwe Malinplansjee theatershow die we hopelijk weer voor een volle stadsschouwburg zullen mogen brengen op 10 en 11 oktober. Hou die data dus alvast vrij in jullie agenda !


We gaan de site nog wat 'updaten' met artikels uit de media van de voorbije maanden want die zijn een beetje aan de kant blijven liggen. Eerstdaags zullen er dus een aantal zaken worden toegevoegd.


De maand juli treden we niet op en genieten we een beetje van de vakantie maar ik hoop jullie allen massaal weer te zien op het Melaankolie mini festival op 2 augustus. Dan gaan we er nog eens een ferm lap op geven !!!


Verder wil ik persoonlijk toch ook nog even het Mefigoteam bedanken met de publicitaire ondersteuning van onze nieuwe single CD ! kijk maar eens op
http://www.mechelsegordel.be/animatie.html


Zo, dat was het dan weer voor deze keer ... Tot de volgende en... PRETTIGE VAKANTIE !!!    

Members Area

Leden

Foto's

Recent Video's

Zoë De Meyer - Phantom of 

1104 views - 0 comments

Een Ster @ de Bolle

3212 views - 8 comments

verdammt @ De Bolle

3490 views - 2 comments

Childs Anthem @ De Bolle

3014 views - 0 comments